Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Een bewogen week is het geweest, net zoals het weer. Ik stond in de zon en dan weer in de koude.

Gisteren had ik een prachtige sessie. 

Lieve kwam bij me toe en legde onmiddellijk op tafel dat ze die namiddag een zeer spannend gesprek moest voeren. Lieve is onderneemster en we hadden al gewerkt rond grenzen stellen en ruimte innemen.

Haar klant betwistte een factuur en vertelde onwaarheden om deze factuur niet te moeten betalen. Gisterennamiddag was ze uitgenodigd om in een vertrouwelijk gesprek tot een besluit te komen.

Maandag 8 mei een hele dag workshop mogen geven op de ruiterschool in Torhout.
Heel leuke ervaring!
Dankjewel leerlingen en leerkrachten voor de interesse en voor het vertrouwen!
Een week later mogen teruggaan om meerdere paarden te behandelen.

Maya vertelt over de kracht van Equicoaching en legt to the point uit hoe het je kan helpen.

Op 15 december was het zover. Naar dit event had ik 3 maanden geleefd. Het was een fijn traject. Soms stressvol, soms zeer enthousiasmerend, altijd in leuk gezelschap en goed gecoached. Ik moest zoeken en graven in mezelf om te weten te komen wat ik juist wilde vertellen. Het moest een verhaal uit mezelf komen. Een verhaal waarmee ik positief naar de toekomst kan kijken, samen met jou.

Met equicoachen kwam mijn droom uit, namelijk een job uitvoeren waarmee ik echt in connectie sta met mensen en met de dieren die ons zoveel kunnen vertellen.

Mijn verhaal is af. De reacties waren heel positief. Wie er niet kon bijzijn of wie het nog wil horen, kan het hier altijd opnieuw beluisteren. Neem je tijd.